מסרבים לטפל בי מה לעשות?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/08/2017 | 20:25 | מאת: NOT FOUND

היי .לפניי בערך שלוש שנים ניכנסתי ללטם בתל אביב לטיפול בתרוומה מינית. בקושי ומאמצ רב התמדתי במשך שנה בטיפול. מאז המצב שלי לא טוב היתפרצה בולמיה ודיכאון קשה שעד עכשיו לא עובר. עקב ניסיון אובדני של בליעת כדורים זרקו אותי מהטיפול. לאחר כמה חודשים נאמר לי שאם אכנס לאישפוז יום באיכילוב ישקלו להחזיר אותי בלטם. ניכנסתי וסיימתי טיפול פגשו אותי וראו שמצבי עדיין לא יציב מבחינת הבולמיה והאובסיסיה למטפלת סירבו לטפל בי. פניתי לריאשון לפניי שנה בערך ועם המלצה של פסיכיאטר שאני זקוקה לטיפול בפגיעה מינית. המנהלת פגשה אותי אמרה שהדלת שלה פתוחה לכולם לא כמו לטם . שלטם לא בסדר שלא ממשיכים איתי. נתנה לי להמתין בטור בערך שנה התחלתי טיפול היה שני מיפגשים המטפלת ניבהלה ששיתפתי על האובסיסיה והמחשבות האובדניות שמלבים אותי . ובשיחת טלפון סיימו לי את הטיפול. איין לי כסף לטפל באופן פרטי אני חייה מיקיצבה סובלת מפוסט טרוומה ובקושי מתקשרת לבד. מרגישה שלטם עשו לי ניתוח והשאירו אותי פתוחה מדממת .מה אעשה ?מרגישה קורבן נימאס לי להיות קורבן ולקבל יחס כזה?

את צודקת שצריך לדאוג להמשך טיפול ולא להפסיק טיפול באופן חד, אני מציעה בינתיים לפנות למרפאה ציבורית לבריאות הנפש שממומנת ע"י קופת חולים ושם יש צוות גדול יותר שיכול לעזור.

מנהל פורום סכיזופרניה