לפןנקס... שוב יש צורך ב

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/08/2017 | 23:53 | מאת: אייל

שלום דר !! נוטל מזה כ6 שנים לפונקס שגורם לי בעיות קשות ומאוד מטרידות . ברצוני לשאול מה ניתן לעשות .. והאם יש תחליף ללפונקס שעושה לי נכס . תודה על תגובתך .

לפונקס היא תרופה יעילה מאוד אבל יכולות להיות לה תופעות לוואי קשות, אין אפשרות לתת יעוץ תרופתי בלי היכרות עם ההיסטוריה הרפואית ובדיקה, כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהתייעץ איתו לגבי הטיפול התרופתי.

09/08/2017 | 01:01 | מאת: אייל

הי דר!! העניין הוא שהרופאים מאוד מאמינים שהתרופה הזו היא הכי יעילה לי וכמנסים להפחית מינון אז אמי מאגיש פחות טוב . אגב .. את מכירה אותי .. אשמח לתשובה שתוביל אותי למקום טוב יותר .

מנהל פורום סכיזופרניה