מחפש פסיכאטר

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/03/2012 | 17:09 | מאת: יחנ

באזור ראשון רחובות שעובד עם מכבי מישהו טוב תודה

04/03/2012 | 17:21 | מאת: יחנ

אם אני מקבל תרופות אבל המצב הפיזי שלי הוא בריא אין מחלות פיזיות אז בראיון עבודה כששואלים מצב בריאותי . מה אני אמור לענות מבלי לפגוע בסיכויים שלי ? ומה בנוגע לויתור סודיות האם זה " חבל תלייה " עוד לפני שנכנסתי לעבוד ?

18/03/2012 | 08:53 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. לא ניתן לחפש פסיכיאטר דרך הפורום. הפורום נועד למתן מידע כללי בלבד. ניתן לחפש פסיכיאטר דרך אינדקס הרופאים בראש העמוד. לגבי שאלתך - חוק זכויות החולה מקנה לכל אדם חסיון מלא על מצבו הבריאותי. לפיכך בד"כ לא ניתן לחייב אף אדם לספר על מצבו הבריאותי (כולל הנפשי). יחד עם זאת יש (מעט) מקומות עבודה שדורשים חתימה על ויתור סודיות (בד"כ תפקידים ממשלתיים או בטחוניים). צריך לומר שגם במקרים אלה כל מקרה נדון לגופו ועצם קיום "הפרעה נפשית" אינה שוללת עבודה במקום כזה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה