בעייה בשיקום

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/07/2017 | 08:42 | מאת: שמעון

מותר למשרד הבריאות לבטל עבודה שיקומית שאדם מסוים עובד בה אם הוא משתחרר מטיפול מרפאתי בכפייה כי בוועדת שיקום שהייתה לו לפני שהוא התחיל לעבוד הרכזת שיקום אמרה לו שהעבודה שהוא מקבל את העבודה בתנאי שהוא לוקח טיפול תרופתי והוא כנראה הולך להשתחרר ממנו ? מה עושים במצב כזה ?

ההחלטה על מתן שירותי תעסוקה בועדת סל שיקום תלויה ביכולת של המשתקם להשתמש בשירותים. היכולת תלויה גם ביציבות המצב הנפשי ובשיתוף פעולה עם הטיפול. ההחלטה של הרכזת היא מקצועית לפי המצב, אין ביטול אוטומטי של עבודה בגלל הפסקת טיפול.

מנהל פורום סכיזופרניה