שאלה בקשר לסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/06/2017 | 22:09 | מאת: שאלה

שלום אני חולה סיכופרניה ולוקחתי תרופות של רספרדל ודפלפט כרונו מלפני 3שנים בערך והמצב שלי היה בסדר ולפני כחודש הייתי באירוע ועישנו סמים לידי והרחתי את זה ומאותו רגע אני לא מרגיש טוב אז דיברתי עם הרופא והוא העלה לי את רמת הרספרדל אבל אני מרגיש אותו דבר אין שינוי מה אני יכול לעשות תודה רבה

02/06/2017 | 22:10 | מאת: שאלה

(המחלה התפתחה אצלי בגלל עישון קנאביס ושתית אלכוהול)

הסיכוי להשפעה של קנאביס על המצב הנפשי בגלל עישון פסיבי קטנה, אלא אם כן מדובר בכמות עשן גדולה מאוד בחדר סגור. אם אתה עדיין מרגיש רע כדאי לחזור לרופא המטפל ולהתיעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה