עבודה נתמכת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/05/2017 | 10:33 | מאת: שמשון

בחור שנמצא עכשיו בטיפול בכפייה יכול להמשיך לקבל שירותים מעו"ס במוסד שהוא נמצא ( סל שיקום , תעסוקה נתמכת ) גם אם הוא משתחרר מהטיפול הזה ?

כל מי שהוכר כסובל מנכות נפשית של 40% ויותר זכאי לשירותי סל שיקום, ללא קשר לטיפול הכפוי. בדרך כלל ועדות סל שיקום דורשות חוות דעת עדכנית מן הפסיכיאטר המטפל לגבי המצב הנפשי מאחר ואדם צריך להיות יציב כדי להיות מסוגל להיעזר בשירותים, לכן לשם כך צריך להיות במעקב פסיכיאטרי. כדאי לפנות במרפאה לפסיכיאטר או לעו"ס כדי שיגישו אותך לועדת סל שיקום.

מנהל פורום סכיזופרניה