תרופות לרוב סובל 25 שנה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/03/2017 | 20:32 | מאת: אייל

מה התפקיד של ה ביליפיי.. נוטל עוד תרופות נוספות . נמצא באישפוז מזה שבועיים . צריך וזקוק לעזרה ..לאיזו אשה שתהיה לי חברה טובה וקרובה . תודה לילה טוב

אביליפיי (אריפיפרזול) היא תרופה אנטיפסיכוטית מדור שלישי, היא לא חוסמת את הקולטן לדופמין אלא היא אגוניסט חלקי, כלומר מפעילה באופן חלקי את הקולטן, לכן גורמת לפחות תופעות לוואי אקסטרפירמידליות (תפיסת שרירים, רעד וכו').

19/03/2017 | 18:15 | מאת: אייל

הי דר !! לא הבנתי את התשובה.. תוכלי להשיב לי שוב? איני מבין מונחים כמו שכתבת . ועוד שאלה !! עד כמה אפשרי להרגיש טוב? תודה וסליחה ערב טוב

מנהל פורום סכיזופרניה