סמכות לביטול אשפוז

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

14/03/2017 | 02:57 | מאת: פלוני

מה קובע בוועדות פסיכיאטריות בבית חולים אם האיש ישתחרר משם ? ואם בית משפט מחוזי יעזור לו אם הם לא רוצים לשחרר אותו ?

הועדה הפסיכיאטרית, שמונה יו"ר שהוא עורך דין ושני פסיכיאטרים, אחד בשירות המדינה ואחד שלא, צריכה להחליט האם עדיין יש תנאים לאשפוז בכפיה, כלומר האם בשל פגיעה בשיפוט עדיין יש סכנה לאדם או לסובבים אותו. אם הועדה מחליטה להאריך את האשפוז אפשר לערער לבית המשפט. כדאי להתייץ עם עורך הדין שמייצג אותך.

מנהל פורום סכיזופרניה