סיבות אישיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/03/2017 | 14:29 | מאת: משה

אני כרגע בטיפול בכפייה במרפאה פסיכיאטרית ועוד מעט יש דיון בבימ"ש כי אני רוצה להשתחרר מזה , אז זה יעזור להביא דוקומנט של פסיכאטר שמראה שאני לא מסוכן + לוקח טיפול + מצב נפשי בסדר וגם אף עבודה לא מקבלת אותי בגלל הפגישות שם , בשביל שזה ייגמר לטובתי ? במקרה שהטיפול יתבטל , המרפאה הזאת /פסיכיאטר מחוזי יכולים לאשפז בגלל שזה ייראה להם כאילו אני יפסיק עם התרופות שלקחתי במקום הזה ?

כדאי להביא לעורך הדין שמייצג אותך כל מידע, יכול להיות שהשופט ישתכנע גם אם חוות הדעת היא של פסיכיאטר פרטי . גם אם הצו/הוראה לטיפול מרפאתי כפוי יתבטלו אי אפשר לאשפז בכפיה אם אין עדות לסכנה.

מנהל פורום סכיזופרניה