עונש 2

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/02/2017 | 12:44 | מאת: ראובן

אבל לאיש שמערער על על הטיפול בכפייה עוד לא היה ועדה פסיכיאטרית הוא רוצה שהבימ"ש יבטל את זה אז מה יקרה אם הוא ייכשל ? יש לו גם אישורים שמראים שהוא יציב מנטלית ולוקח תרופות ולא מסוכן וגם אף עבודה לא רוצה לקבל אותו בגלל הטיימינג של המרפאה

לגבי ערעור על החלטת בית משפט כדאי להתייעץ עם עו"ד, אם אין באפשרותך לשלם לעו"ד, הסנגוריה הציבורית מספקת עו"ד ללא תשלום לייצוג בועדה. חובה להגיש אדם לועדה פסיכיאטרית לפחות פעם בשישה חודשים, אבל זה המינימום, אפשר לבקש מהמרפאה להגיש אותך לועדה לפני כן. אם המרפאה תערים קשיים אפשר להיעזר בעו"ד.

מנהל פורום סכיזופרניה