גמילה מריספרידל - מתי יודעים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/12/2016 | 14:18 | מאת: אבי לב

יום רביעי שאני לא לוקח ריספרידל... הורדתי את המינון לאורך 50 יום... הבנתי שאחרי 20 שעות זה יורד מ50% מהגוף ואחרי 100 שעות שזה קצת פחות מ 5 ימים ב 100%... אני יודע שעכשיו התפקיד שלי לשמור על השפיות אם זה אין לי בעיה... השאלה שלי מתי אני ידע בוודאות שהגמילה לא תגלוש להתקף פסיכוטי חס וחלילה.

הפסקה של טיפול תרופתי מומלץ לבצע בייעוץ עם הפסיכיאטר המטפל כדי לקבל מידע על הדרך הנכונה להפסיק ועל הסיכוי להתקף חוזר. גם אם הפסקת כדאי לחזור לרופא ולספר לו כדי שיוכל לעקוב אחרי המצב הנפשי.

מנהל פורום סכיזופרניה