המשך תשובה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/01/2012 | 12:44 | מאת: שלמה

המצב שאת מתארת קשה מאוד.התמודדות עם מצב כזה לבד לבחורה צעירה הוא בלתי אפשרי. את חייבת לערב גורמים נוספים במצב הזה, אולי לפנות לשרותי הרווחה להסביר מה קורה ולבקש שיבואו לביקור בית, גם אם אמא שלך תתנגד לזה. את חייבת למצוא גורם כל שהוא שיטפל במה שקורה ושלא הכל יפול עלייך. אולי לפנות גם לתחנה לבריאות הנפש ולידע אותם במצב של אמא ושהם יכוונו אותך לגורמים נוספים שיכולים לעזור. האם אין מישהו מהמשפחה של האמא שיכול לקחת אחריות ולטפל בה?-אחים או אחות? נ.ב. אני לא רופא, רק מנסה לעזור מתוך הבנת המצוקה שאת נמצאת בה.

29/01/2012 | 13:06 | מאת: אפרת

קודם כל אני מאוד מודה לך שלמה על הנסיון לעזור ועל האמפתיה. לצערי האחים ואחיות שלה לא מדברים איתה שוב בגלל כל כשלי התקשורת ביניהם. אף אחד לא מבין או מסרב להבין שמדובר באישה שצריכה עזרה נפשית ושאין להתייחס באמת לכל מה שהיא אומרת או עושה על אף כל הכאב והקושי שבדבר. אני חייבת לעשות משהו לדעת למי אוכל לפנות לייעוץ איך עליי לפנות אליה לדבר איתה. אני מחפשת איזשהו מוקד סיוע בנושא אני אבדוק לגבי הגופים שציינת. שוב תודה.

מנהל פורום סכיזופרניה