בתי בת ה-8 מתלוננת ביומיים האחרונים רק בשעות הערב

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

08/02/2011 | 22:49 | מאת: רננה

על חוסר אוויר. היא נאלצת לקחת נשימות ארוכות כדי לספק לעצמה את האוויר הדרוש לה. זה קרה לה בעבר ערב אחד לפני מספר שבועות ומשלא חזר על עצמו הינחנו לזה . האם יש סיבה לדאגה , הילדה פעילה מאוד , בריאה בד"כ רוקדת הרבה. אני כעת בחודש תשיעי , הריון שלישי - האם יכול להיות חרדות שיש לילדה שגורמות לתחושות האלו? היא ואני מוטרדות , אני מרגיעה אותה שזה כנראה בגלל ההשתוללות שלה אבל גם אחרי מנוחה במיטה התופעה ממשיכה , בסופו של הערב היא נרדמת וקמה רגילה. מה עלינו לעשות עם זה? תודה מראש לתשובתך.

לרננה שלום האם רופא ריאות בדק אותה ? או איזה רופא האזין לריאות שלה ? ושאלה נוספת כמה זמן יש לה את התופעה שתארת? לא נראה לי בעייה קשה אך צריך לבדוק. אם את רוצה תיצרי קשר ל 4266499 052

09/02/2011 | 15:32 | מאת: רננה

מספר שבועות וגם ביומיים האחרונים בשעות הערב. לא בדק אותה אף רופא אך אגש מחר בערב לרופאת ילדים שתבדוק. הדילמה שלי היתה אם באמת לגשת להיבדק או שזה יכול להיות משהו חולף. תודה והמשך יום טוב!

מנהל פורום שיקום נשימתי