שיקום נשימתי.

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

04/02/2011 | 15:58 | מאת: יאיר

שלום ד"ר גרוס. לאמי דלקת ריאות מזה כחודש שככה"נ קיבלה אותה באיכילוב. נמצאת כבר 6 שבועות שם. בשבועיים האחרונים היא התחזקה ומצבה השתפר אך עדיין מחוברת לצינור דרך הגרון (לא זוכר את השם שלו-סליחה) ומחכה בקוצר רוח לשיקום נשימתי. ביררנו והבנו שאין מקום לא ב"רעות" ולא ב"בית בלב" וב"בית רבקה". אמי זקוקה בדחיפות להגיע לשיקום גם כי היא אישה יחסית בריאה וצעירה (בת 63) וגם כדי שלא תידבק מחיידקים שנמצאים במחלקה. אנחנו ממש אובדי עצות ולא יודעים מה לעשות: במקום לשקמה ולגמול אותה מהצינור היא שוכבת באיכילוב ומתנוונת. מה לעשות? בבקשה עזרתך.

ליאיר שלום אשמח להסביר לך מה האופציות תיצור איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי