אסתמה ודרום אמריקה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

10/01/2011 | 09:58 | מאת: גילי

שלום רב אני בחור בן 24, בריא באופן כללי ויש לי אסתמה לא חמורה, אבל אסתמה. אני נוסע לטיול שלאחר צבא של כמה חודשים לדרום אמריקה. אומרים לי שבגלל הגובה יכולה להיות לי בעיית נשימה ואין לי מושג אם זה נכון. שאלתי היא האם לחולי אסתמה יש בעיה בטיול בדרום אמריקה? האם יש לי משהו מיוחד שעלי לדעת לקראת הטיול? האם יש עוד משהו מיוחד שעלי לקחת איתי מלבד משאפים? המלצות מיוחדות לגבי חיסונים? האם יש לכם עוד המלצה חשובה לי ובמיוחד לאמא שלי... תודה גילי

לגילי שלום לפי דעתי אתה צריך לקחת איתך משאף להרחבת סימפונות במידה ויהיה לך התקף באמצע הטיול. כאשר משתמשים במשאף בתחילת ההתקף מונעים התדרדרות יותר חזקה שיכולה לגרום לצורך באשפוז. עדיף להיות מוכן מאשר לקבל הפתעות מסוג זה. כדאי להתיעץ עם רופא הריאות שלך לפני שאתה נוסע. במידה ותרצה לדבר איתי אתה יכול ליצור קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי