אסטמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

16/06/2010 | 13:43 | מאת: טלי

שלום אני בת 35 עם אסטמה מילדות ומשאפים מזה כחודשים עם שיעול מלווה בליחה וכאבים בחזה במיוחד בשעות הלילה קיבלתי 10 ימים רוקסו - ללא שיפור היום עשיתי צילום רנטגן על פי מה שכתבו בפענוח הכל תקין התור הבא שהצלחתי לקבוע לקופא ריאות הוא לעוד כחודשיים אני קצת חוששת לחכות עד אז... שאלתי : במידה והצילום תקין אני יכולה להיות רגועה ולחכות חודשיים ? תודה מראש

לטלי שלום אם השיעול חזק לא הייתי מחכה חודשיים אם את רוצה תיצרי איתי קשר ל 0524266499 ונקבע תור כדי שאוכל לבדוק ולעשות הערכה מה אפשר לעשות

06/12/2010 | 14:27 | מאת: וואלה

לפחות אף פעם לא בדקו אם יש לי אסטמה. אבל למען האמת, אף פעם לא בדקו אותי יותר מדי, אפילו שיש לי חוסר בברזל (שואף לאפס) לא הרגשתי שהרופאים מתייחסים לגוף שלי ברצינות. לי היה אותה תופעה של שיעול חזק עם כאבים נוראיים בחזה כשהייתי בסין וגם כשהייתי קטנה וקצת יותר חזקה מהיום וגם היום זה חזר לי ואני חולה ככה כבר 3 שבועות כמעט בלי יכולת לתפקד יותר מדי כי כל פעם כשאני מנסה לישון אז אי אפשר בגלל השיעולים שמתחזקים בלילה וגם בבוקר. אבל שוב, לא אובחנתי כאסמטית. היום הרופא הביא לי משאף כדי לנסות לטפל בשיעול כמו התקף אסמטי כי כניראה זה מה שזה, לפי כל חולי האסטמה שאני מכירה מסתבר שיש לנו דימיון רב כשזה מגיע לשיעולים וכאלה וגם לעונות בהם זה קורה. ניראה אם זה מה שיביא את הישועה אחרי חופן כדורי דקסמול קולד, אנטיביוטיקה ששמה רוליד, חופן כדורי כיוח וחופן של סירופים נגד שיעול ותרופות סבתא מכל הסוגים האפשריים. אני מקווה להבריא בקרוב מאוד !!!! ואם זה אומר שאני אסמטית אז לא איכפת לי, שאני אהייה אסמטית ושהמשאף יעזור לי סוף סוף.

מנהל פורום שיקום נשימתי