שיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/12/2010 | 13:38 | מאת: ניבי

ד"ר דיצה גרום צהריים טובים אני מתעניינת לגבי דודה שלי שמאושפזת בבי"ח כבר כחודשיים וחצי. רקע קצר על מצבה : כתוצאה מ"נפחת" יש לה מעין נתקים בנשימה ולכן עשו לה פרוצדורה של חור בקנה הנשימה (אני חושבת שזה "פיום קנה ")היא מסוגלת ללכת בעצמה,וממש לפני ימים אחדים חזרה לאכול(כי עד עכשיו אכלה דרך זונדה בלבד) שאנחנו מחפשים לה שיקום נשימתי היא אמנם מבוגרת (אבל צעירה ברוחה) ולא מתאימים לה מקומות שמיועדים לסיעודיים,האם יש מקום מומלץ שמבצע שיקום נשימתי והוא לא סיעודי?? נשמח מאוד לשמוע ממך ניבי

01/12/2010 | 13:42 | מאת: ניבי

מה שחשוב לציין הוא שהרעיון הוא לגמול אותה מהפיום קנה כמה שהבנתי ,ושתצליח לנשום טוב בכוחות עצמה ,נשמח אם יש שיקום נשימתי טוב באיזור ירושלים אבל אם יש מקומות מומלצים לעניין במקום אחר נשמח לשמוע ממך תודה רבה ניבי

09/12/2010 | 23:32 | מאת: ניבי

נשמח לשמוע ממך כי חייבים למצוא לה מקום בקרוב ונשמח לשמוע המלצות ממך כי אין לנו עם מי להתייעץ ... תודה רבה ניבי

מנהל פורום שיקום נשימתי