מונשמת כרונית

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

17/11/2010 | 20:31 | מאת: סיוון

שלום, סבתא שלי מאושפזת בביח סורוקה ואמורה לעבור למקום סיעודי בו יכולים לקבל חולים מונשמים, המקומות שיש בדרום הם בגדרה ובאשדוד,האם מישהו שמע על המקומות האלו ויש לו איזושהי המלצה, והם מישהו מכיר מקום נוסף באיזור הדרום שמקבל חולים מונשמים תודה רבה

לסיוון שלום גם גדרה וגם אשדוד מוכרים לי. מבחינת רמה די דומים. לפי ידיעתי אין מרכזים אחרים בדרום. כך שחשוב המרחק מהמשפחה. אם את רוצה לדבר איתי על כך תיצרי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי