הרגשה של חוסר אויר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

12/11/2010 | 14:35 | מאת: אליסה_י

שלום רב , אני בת 23 ,כל כמה חודשים חוזרת על עצמה תופעה אצלי אני כל הזמן מפהקת או צריכה לעשות נשימה עמוקה כי אני מרגישה כאילו חסר לי חמצן , מה שכן שמתי לב שאם אני לא אוכלת או שותה אז אני בסדר אבל מספיק לשתות כוס מים ואני מרגישה מחנק .כמו כן בגלל זה אני נמנעת מלאכול ואז ישנה צרבת חזקה וחוסר תאבון. תודה על העזרה

לאליסה שלום לא לאכול זה כמובן לא פיתרון יש צורך לבדוק מה גורם להרגשה שלך. תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי