קשיי נשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

07/06/2010 | 12:00 | מאת: אריק

שלום רב מזה כשבוע וחצי אני מתקשה לנשום וחווה קוצר נשימה קשה הרופאה שלחה אותי לכל הבדיקות אקג צילום ראיות רופא אף אוזן גרון ספירומטריה והכול יצא תקין אני עם רקע של אלרגיה לקרדית ואסטמה קלה אבל מעום לא חוויתי קוצר נשימה כזה קשה לתקופה כל ממושכת ב4 שנים האחרונות מאז שהפסקתי לעשן מרגיש טוב ללא בעיות נשימה וללא צורך במשאפים כגון סימביקורט הופנתי למעמבדת שינה בסוף שבוע הרופאה חושבת שזה עלול להיות מלחץ נפשי מה דעתך

לאריק שלום אשמח לעזור לך תיצור קשר 052-4266499 ואסביר לך מה הן האפשרויות

מנהל פורום שיקום נשימתי