בעיות נשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

21/10/2010 | 10:51 | מאת: יאיר

25005005שלום, אני חייל קרבי 10 חודשים בצבא ולפני כחודשיים בערך התחילו לי בעיות בנשימה. התחושה היא שאני לא מצליח לקחת נשימות עמוקות כמו שצריך וזה מתבטא בקושי בתפקוד ספורטיבי. עשיתי בדיקת ריאות מקיפה, בדיקת אקו לב ומבחן מאמץ, צילום חזה ובדיקות דם וכל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין. לפי הרופא לא נשאר יותר מה לעשות. האם לדעתך יש עוד מה לעשות? אני סובל גם מצרבות כרוניות ונשלחתי השבוע לבדיקה של הליקובקטר פילורי, אולי זאת יכולה להיות הבעיה? תודה!

ליאיר שלום. אני מציעה שתיצור איתי קשר לאחר שתקבל תשובה מהבדיקה ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי