סיכוי לשיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/10/2010 | 02:00 | מאת: טלי

שלום דיצה. סבתא שלי מאושפזת בטיפול נמרץ נשימתי בבית החולים כרמל לאחר 4 ניתוחים בחודש האחרון בגלל סרטן בשלפוחית השתן. נכון לכרגע הבעיה העיקרית היא החמרה במצב הריאות, רמת ליקוציטים גבוהה בדם, אין חמצון בריאות והיא מונשמת בין50 ל70% (משתנה לפי מצבה). ישנו תהליך דלקתי חמור בגוף בגלל הסרטן (שנכרת לפני יומיים) ולאחרונה החמרה בריאות כולל פטריות. 1.האם יש סיכוי שתוכל לחזור לנשום בכוחות עצמה?   2. ומה ניתן לעשות בנוסף ולמי עוד לפנות , אם הרופאים המטפלים בה מרימים ידיים? אודה לתשובתך. שבוע טוב

לטלי שלום לצערי אינני יכולה לתת לך תשובה לגבי שתי השאלות שלך אם אינני מכירה את המקרה של אימך. אם את רוצה לדבר איתי את יכולה 4266499 052 דר' גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי