להכנס דחוףף חייב עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

02/10/2010 | 03:05 | מאת: כככ

יש לי קושי נשימה מוזר לפני חודשיים וחצי בקיץ באמצע הלילה פתאום קבלתי התקף נשימה לא יוכלתי לנשום פתחתי חלון זה קרה בלילה וזה עבר חשבתי הכול סבבה יום למחרת זה חזר כול לילה ממש כול לילה היה קשה לי לנשום אחרי חודש הלכתי לרופאת משפחה שה שמע חירוחרים מריאות נתנה לי ספרי לאף וסירופ נגד אלגריות העכשיו לקחתי את 5 ימים ולא עזר אחרי יומים אחרי הפסקת התרופות נעלם התקף ל 10 ימים והעכשיו הוא חזר והוא מופיע גם בצהריים בוקר ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתאבד הלכתי בסוף לרופא אא"ג והוא נתן לי ספרי לאף האסטרונדים אני לוקח את זה כבר שבוע וזה לא עוזר אני בן 15 ואני מפחד למוות לא יודע מה זה לא נעלם אין לי רקע אסמטי כלום בריא כמו שור אין לי חום כלום אני לא יודע מה לעשות עם עצמי

לכככ שלום לפי התאור אתה צריך להיבדק ע"י רופא ריאות.מה שלא יהייה אין דבר כזה שאין פיתרון. אם אתה רוצה לקבל הערכה ממני תיצור קשר איתי ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי