תופעה מטרידה ומציקה....

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/09/2016 | 22:16 | מאת: יניב

שלום יש לי אלרגיה לאבק. אני משתמש לעיתים בסטרונאז. לפני כמה חודשים היה לי שפעת ואוזנים סתומות ופיהוקים רבים , ועד עכשיו אני מפהק המון ,כאילו הפיהוקים הם חלקיים ולא נשלמים עד הסוף ולכן חוזרים על עצמם המון. אני יושן טוב ולא נוחר.קצת עייף..אוזניים נסתמות לעיתים רחוקות. ממה זה יכול להיות ואיך יניתן להפטר מהתופעה? אולי תרסיס מיוחד?

ליריב שלום צור איתי קשר ל 052-4266499 יש מספר פרטים להם אני זקוקה כדי לענות לך דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי