ענבל שהתנפח

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

25/03/2014 | 04:58 | מאת: אריאל יוסף

אני בטיול שנתי כרגע וקמתי ב4 לפנות בוקר עם קשיי נשימה דרך הפה ,גרוי הקאה וחוסר יכולת בליעה. לקח כמה זמן עד שהבנתי שזה הענבל שכנראה התנפח.. יש לי בעייה כזאת שבלילות בעיקר אני מכחכך חזק בחיך הרך אני עושה את זה ממש חזק לא ממש בידעתי, האם זה קשור לעניין?.. האם עכשיו שזה קרא זה יחזור עוד פעמים? שהענבל מתנפח? תודה רבה! אריאל

לאריאל שלום יש לבדוק אם אכן זו התנפחות של הענבל. ממליצה שיגש לרופא אף אוזן גרון לבדיקה ובמידה והוא לא נותן לך תשובה מספקת תיצור איתי קשר ל 4266499 052 חג שמח

מנהל פורום שיקום נשימתי