מעבר מטיפול נמרץ לשיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

26/02/2014 | 19:43 | מאת: דים

שלום, אבי בן 60 ולפני כשבועיים בעקבות הפסקת נשימה הוא הורדם והונשם. יומיים לאחר מכן הופסקו חומרי ההרדמה ומאז אנו מחכים להתעוררותו. הוא עבר ניתוח להעברת ההנשמה לגרון ולאחר יומיים הוא התחיל להגיב קצת קצת יותר. הוא פותח עיניים ומספר פעמים הוא הגיב לבקשת הרופא להרים יד ורגל אך המבט שלו לא מפוקס והוא עדיין לא בהכרה מלאה. היום דברו איתנו על מעבר שלו לשיקום נשימתי. אשמח לדעת, האם נהוג להעביר לשיקום חולה שעוד לא בהכרה? אנחנו מתגוררים באיזור המרכז, היכן השיקום הנשימתי המומלץ ביותר? תודה רבה ובבריאות

לדים שלום בהחלט מקובל להעביר חולה מחוסר הכרה למחלקות המונשמים לנסיון שיקום ואולי גמילה. לשאלתך השנייה תיצור איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי