שיעול מאולץ כדי לנקות ריאות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

11/06/2013 | 14:30 | מאת: עדי

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה. אשמח אם תוכלי לענות לי. האם שיעול מאולץ לאחר שאני עובר ברחוב ואגזוז של מכונית או אוטובוס פולט פיח/עשן חזק ואני נושם את זה, יוציא את העשן או את החומרים הרעילים שנכנסו לנשימה ואותה השאלה אני שואל גם לגבי חומרים רעילים כמו טינר, אציטון, אקונומיקה וכו', שבכל מקום אנו נפגשים עם חומרים כאלה, כשאנשים מורחים לק ומנקים את הלק, כשמנקים עם אקונומיקה, כשמשתמשים בטינר/אציטון או שנכנסים לבית עסק עם ריחות כאלה וכו'.

לעדי שלום חלק מהאויר המזוהם תמיד נכנס ונשאר יש להימנע כמה שאפרש לשאוף אויר מזוהם

מנהל פורום שיקום נשימתי