קשיי נשימה בשל סקלודרמה על הריאות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/08/2010 | 00:51 | מאת: אריקה

לכב. ד"ר ניצה גרוס, שלום רב, אני בת 63 . לפני שלש שנים גילו אצלי את מחלת הסקלודרמה באפן קל. לאחרונה התחלתי לסבול מקשיי נשימה ושיעול. בבדיקת צילום חזה נתגלו עתה "שינויים אינטרסטיציאליים בבסיסים דו צדדי "ובבדיקת תיפקודי ריאות ,הצביעו על "הפרעה רסטריקטיבית ועל ירידה ניכרת בדיפוזיה" .האם יש מקום לטיפול ב"שיקום נשימתי" במחלתי? האם ניתן לסייע לי במחלתי? אודה על תשובתך.בברכה אריקה.

בהחלט יש מקום לשיקום נשימתי במצבך. טיפולים אלו יכולים להקל עלייך בהרבה ולשפר את יכולת הנשימה. אשמח לעזור תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

03/08/2010 | 23:36 | מאת: אריקה

לד"ר גרוס שלום וברכה, תודה על תשובתך המהירה והמעודדת. אצור קשר בהקדם. בברכה אריקה .

מנהל פורום שיקום נשימתי