ניתוח להשתלת קוצב סרעפת

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

21/01/2013 | 09:31 | מאת: מירב

שלום רב, יש לי אחיינית שנולדה עם מחלה נדירה CCHS והיא מונשמת בעזרת טרכוסטומיה. היא צריכה לעבור ניתוח להשתלת קוצב סרעפת. ישנה בחורה בשם מירב ינאי שעברה את אותו ניתוח והורי הילדה היו מאוד רוצים לדבר איתה מכיוון שהבורות היא גדולה. אשמח אם תוכלי לסייע באיזושהיא דרך. תודה מראש מירב 050-2155332 054-2446951

למירב היות ואינני מכירה את הילדה שעברה את ההשתלה אינני יכולה לעזור בקישור. ההורים רוצים ליצור איתי קשר לתת לי יותר פרטים על המחלה של הילדה אשמח לבדוק את זאת יותר לעומק

מנהל פורום שיקום נשימתי