בעיה | מרגיש שקשה לי לינשום בחודשים האחרונים

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

31/07/2012 | 20:42 | מאת: ניתאי

בהתחלה לא היה לי מושג מה זה וגם עכשיו , אבל אני כל הזמן מרגיש שאני מיתקשה לינשום , במיוח שיש לי לחץ על החזה או שיש אוויר חם ואני מרגיש כאילו אני שואף ריק לריאות , ואני כל הזמן צריך לפהק , לא יודע למה ושאני מפהק זה מקשה עלי לינשום. יכול להיות שזה ביגלל שאני שנה שלמה לא עשיתי ספורט (כי כאב לי הגב והייתי צריך לנוח , לא הרמתי מישקולות כמו שצריך כניראה).

לניתאי שלום קושי נשימתי יכול להיות תוצאה של כמה גורמים צריך לעשות ברור. אם אתה רוה תיצור קשר מחר אחרי 10 ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי