בעיות ריאות התייעצות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

08/05/2012 | 20:38 | מאת: תמי

בעלי בן 62 מושתל כליה וחולה פוליו לפני חצי שנה התגלתה לימפומה בטחול וטופל בכימותרפיה מאז התחילו תופעות של קוצר נשימה חריף ובדיקות התגלה תפליט פלואורלי בריאה שמאלית . ארבע פעמים בוצע ניקור בריאה והוצא נוזל דמי בכל פעם כ- 1.8 ליטר הרופאים לא רואים קשר ללימפומה גם בדיקת הפט סי טי לא הראתה סימנים בריאה הרופא מציע הדבקה אין לנו מושג אם כדאי ואם זה יעזור. מצד שני אנו מאמינים שפיזרו טריפה נשימתית תעזור רק לא מצאנו עדיין מקום שאפשר לעשות זאת פרטני . כיוון שבעלי על כסא גלגלים אשמח לקבל תשובה. האמת שהו פניתי אליך גם על ידי מכון רעות אך לא הצלחתי להשיגך טלפונית . תודה מראש על כל התייחסות

לתמי שלום. על מנת שאוכל ליעץ לכם נכון וברצינות אשמח שתבואי אלי למרפאה צרי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי