פיהוק יתר וקושי בהסדרת הנשימה בריצה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

30/07/2010 | 04:49 | מאת: יהודה

שלום רציתי לדעת ממה יכול לנבוע פיהוק יתר, כשאני מתכוון לפיהוק יתר אני מתכוון שברוב שעות היום אני מפהק ולוקח לי מספר פיהוקים עד שייצא לי פיהוק "מלא". חשוב לציין שאני ישן כ8 שעות לפחות בלילה והשינה שלי סדירה.כתוצאה מכך אני מתקשה לרוץ ומתקשה להסדיר את הנשימה במהלך הריצה! אשמח לתשובה יהודה

ליהודה שלום אם אתה מפהק כל כך הרבה יתכן שיש בעיה באיכות השינה שלך ויש לכך פיתרון. אשמח להסביר לך . תיצור איתי קשר ל 4266499 -052

מנהל פורום שיקום נשימתי