לימוד שימוש במשאף לאסטמה - מאיזה גיל?

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

04/03/2012 | 18:01 | מאת: תמר

שלום, יש לי שתי בנות הסובלות מאסטמה. אחת בת 4 כמעט, השניה בת שנה וחודשיים. מאיזה גיל ניתן להשתמש במשאף במקום אינהלציה? איך מלמדים שימוש במשאף. ראיתי פעם משחק עם כדורים המשמש לשיקום נשימתי, האם זה יעיל ללימוד שימוש במשאף ואם כן איך קוראים לזה ואיך משיגים את זה (איפה?) תודה.

לתמר שלום אפשר להשתמש בספייסר (Spacer) על מנת לאפשר לילדה בת 4 . היית והספייסר מחברים למשאף והחולה רק נושם דרכו עמוק לקטנה יהייה אולי קשה אך לילדה בת 4 בהחלט אפשר. אם את רוצה לדבר איתי 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי