חוסר באויר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/02/2012 | 12:18 | מאת: לירון

שלום ברצוני לדעת כרגע אני מטופלת התרופה נוגדת חרדה ווחפאקס אקס אר כבר חודש שעזרה לי. בשבוע האחרון אני מרגישה חוסר סאויר וכתוצאה אני מפהקת הרבה כדי שתיהיה תחושה של כניסת אויר. מרוב נשימות כבדות אני מתחילה להרגיש דקירות בחזה וכאבים בגב העליון. חשוב לי לציין שעברתי בדיקת אקו דופלר והולטר לב שיצאו תקינים. מה לפי דעתך קורה האם אני צריכה לעבור עוד בדיקות או שזה מצב שיחלוף עם הזמן?

ללירון שלום אני מציעה שתעשי צילום ריאות ותרבית ליחה לאחר מכן תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

17/07/2012 | 16:03 | מאת: אבי

אני לא מטופל בשום תרופה. זה כבר שלושה שבועות ככה, מה עושים? אני מיואש... גילי

מנהל פורום שיקום נשימתי