נשימה לא טובה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

30/08/2011 | 15:51 | מאת: אלי

הפסקתי לעשן לפני 9 שנים לאחר 36 שנות עישון ועד היום לא יצאה לי הליחה המלוכלכת כמו לאחרים שהפסיקו.. הנשימוה שלי לא טובה כבדה במדרגות עליות וכאלה...עשו לי אמנם בדיקה במשאפים ואמרו שהכל בסדר אך אני מרגיש שלא טוב והנשימה שלי דפוקה...מה עושים יש טיפים?

לאלי שלום על מנת לאבחן ולתת לך טיפול לאור מה שאתה מתאר אני זקוקה לבדוק אותך. הדרך הטובה ביותר תיהייה היא שתגיע למרפאה ואבדוק אותך ולפי תוצאות הבדיקה אוכל לתת לך הנחייה לטיפול בבעיה שלך.

מנהל פורום שיקום נשימתי