האם ריקוד גורם לדיספניאה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

22/03/2024 | 11:19 | מאת: פאני

היי ,יש לי שאלה.אם אני אדם בריא אבל לא בכושר גם ריקוד ועליית מדרגות יכול לגרום לי לדיספניאה?

22/03/2024 | 11:20 | מאת: פאני

כל הבדיקות שלי תקינות ואין חשד למחלת לב.או ריאה

לשאלה האם ריקוד יכול לגרום לקוצר נשימה התשובה היא בהחלט כן כשרוקדים הגוף דורש כמות יותר גדולה של חמצן שמסופקת ע״י הנשימה ואם נשימה רגילה לא מספקת את הנדרש צריך להתנשם כמו כן אם הנשימה לא מספקת תהייה עליה בערך דו תחמוצת הפחמן הצטברות בדם תגרום להרגשת עייפות מוגברת ואף לישנוניות צלצלו אלי ואוכל להסביר יותר 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי