התאוששות אחרי ריקוד

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/03/2024 | 02:19 | מאת: נורית

היי ,בעלי בן 45 בריא בדרך כלל אך סובל מעודף משקל.היה בסדנא ורקד הרבה אבל ההתאוששות שלו הייתה איטית.השאלה היא:האם בגלל שאינו בכושר? או בגלל בעיה לבבית ? האם הוא מפתח מחלת לב? אציין כי לאחר יחסי מין הוא מתאושש מהר. מה צריך לעשות?

ממליצה שיעשה בדיקת מאמץ ובדיקת אקו ואחרי כן כשיהיו תוצאות צרו איתי קשר ל 052-4266499

22/03/2024 | 08:51 | מאת: נורית

לא ציינתי אבל הוא עשה בדיקת אק״ג במנוחה בדיקות דם.הכל תקין.אין לו סכרת הרופא שולל מחלת לב כלילית,לחץ דם ודופק תקינים.לב ללא איוושה קולות נשימה טובים.יכול להיות שהוא פשוט לא בכושר ובבדיקת מאמץ תצא תקינה?? אולי זה היה התקף חרדה חולף ?

מנהל פורום שיקום נשימתי