שיקום נשימתי למבוגר אחרי ת ד

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/12/2023 | 11:15 | מאת: א. ב.

שלום, אבא שלי (בן 65) עבר תאונת דרכים קשה לפני כחודש. היה כשלושה וחצי שבועות מאושפז בתה ש בטיפול נמרץ, ללא הכרה. לאחר קטיעת רגל, הועבר למח טראומה ומשם הוחלט ע י ביה ח להוציאו לשיקום נשימתי מחוץ לביה ש. הופננו למקום מסויים, שם קיבלנו את התחושה שלא ממש מתאמצים לשקם אותו, אלא באופן די פסיבי, ואנו חוששים מאוד. הוא אמנם פותח עיניים אך עדיין איננו מגיב כ כ. האם שייך שיקום בבית? אם לא, מהו המקום הכי מתאים והכי טוב לשיקום נשימתי למבוגרים, שם ישקיעו בהם את מירב המאמצים? תודה רבה מראש.

שלום קיבלתי את הודעתך מאמינה שאפשר לעזור צלצלי ל 052-4266499 דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי