קוצר נשימה חריף גם במנוחה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/11/2023 | 16:26 | מאת: נעמה

היי,אני בת 20,בריאה לחלוטין,לא נוטלת תרופות וכד,בשבוע האחרון אני סובלת מקוצר נשימה שאינו נותן לי מנוח,תחושה שאין לי אוויר(ממש כך!!) וצורך לנשום נשימה עמוקה דרך הפה עד להתמלאות הריאות,ולמרות הנשימה העמוקה עדיין מרגישה מחנק,ברמה שאני צריכה לתפוס בשולחן כדי להעזר בו להצליח לקחת נשימה עמוקה במיוחד,וככל שאני לוקחת נשימה יותר עמוקה ,הצורך לאוויר בנשימה הבאה רק מחריף,אני לא מצליחה לתפקד בכלל,לא מצליחה לדבר,כי אחרי כל מילה אני חיבת לקחת נשימה מטורפת,הסבל בל יתואר ,אני ממש אובדת עצות,אני לא מצליחה לשבת נורמלי על כסא כי חיבת להעמד להצליח לנשום,בקיצור לא מתפקדת,מציינת שמדדתי סטורציה לעצמי תוך כדי והסטורציה תקינה לחלוטין,יש סוכי לשמדובר בהתקף חרדה למרות שאני לא חשה בחרדה?? מה יכול לגרום לכך ולאיזה רופא לפנות???אשמח לכל תשובה בנידון מליון תודות מראש!!!

נעמה שלום יתכן שזה התקף חרדה אך כדי לשלול משהו כמו דלקת סברו כים או בריאות ממליצה על צילום ריאות היכן את גרה? אם את רוצה את יכולה לצלצל ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי