ריכוז גבוה של עופרת

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/09/2023 | 10:50 | מאת: ניצן

שבתוך החדר יש מין וילון כזה שמאחוריו יש עשרות ציורים ודברי אומנות(מין מחסן לציורים כזה) החדר עצמו לא כולל המחסן קטנציק ואני יכול להכניס לשם רק מיטה. בחדר יש ריח תמידי של צבע( מין ריח לוואי כזה) ולא משנה כמה אני אאוורר את החדר תמיד יהיה את הריח. רציתי לדעת האם יש סיכוי של כמות גבוהה של עופרת באוויר בגלל שלהבנתי פעם בצבעים היה עופרת?

ניצן אין לי מושג מה השתמשו בציורים אבל אם יש לך קושי נשימתי צריך לטפל בזה לפני שיחמיר אם אתה רוצה יכול לצלצל ל 052-4266499 דר גרוס

מנהל פורום שיקום נשימתי