קושי לנשום עמוק ופיהוקים

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

18/09/2023 | 22:57 | מאת: ירוני

בשנתיים האחרונות יש לי קשיים רציניים בנשימה עמוקה, ורצון לפהק אבל קושי לפהק עד הסוף. זה ברמה יומיומית ותכופה כך ברמה שזה משהו שאני מתעסק בו המון ביום יום ופוגע באיכות החיים שלי. עשיתי המון בדיקות ולא מוצאים שום דבר. המחשבה היא שזה קשה אולי מחיסון הקורונה, או שזה משהו שנובע מסטרס / לחץ כרוני. מלווים לזה גם שרירים תפוסים בגב האמצעי, וכשאני מנסה לנשום אני מרגיש שהם סוגרים ומקשים עלי לנשום עד הסוף. אם אני מתכופף, או שם את האף או הפה בזויות מסויימות זה יכול לעזור, אבל בנשימה הרגילה זה לא ממש עוזר. אשמח לכל עזרה שאפשר כי אני אובד עצות!

מרוני שלום צלצל מחר אחרי 10:00 ל 052-4266499 נראה איך אפשר לעזור לך דר גרוס

18/02/2024 | 18:33 | מאת: אלון

שלום ירון. אני בדיוק עם בעיה כמו שלך. מצאת פתרון? אשמח לעזרה

18/02/2024 | 19:48 | מאת: ירון

כן. הפיתרון הוא ביופידבק. אפשר לעשות בכל מקום בארץ. תוך כמה פגישות ותרגולים בבית וסיימת עם זה.

מנהל פורום שיקום נשימתי