נשימות לרוב לא מספקות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/06/2023 | 21:19 | מאת: נמרוד

שלום, פעמים רבות בנשימות עמוקות אני מרגיש שאני לא "מסופק" מהנשימה. אני מרגיש שעליי לנשום שוב ושוב כדי שהנשימה תהיה "מלאה" ולא "חלקית". אחרי כמה נשימות המצב די מסתדר אבל מתחיל שוב לאחר כמה דקות בודדות. זה קורה הן מנשימה מהאף והן מנשימה מהפה. זה לא מצב שאני חווה לאחרונה אלא ככל הנראה מאז הילדות. אשמח לעזרה בעניין כי לא הצלחתי להבין את הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה. תודה, נמרוד.

נמרוד שלום לדעתי אפשר להתגבר על התופעה צור איתי קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי