סרעפת ימין משותקת לגמרי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/06/2023 | 23:52 | מאת: מלכה

אני בת 66 ב8 לפברואר איבדתי הכרה ונפלתי על הפנים יש לי פגיעה קלה בחוט השדרה בין c3-c4 ופגיעה קשה יותר ןבין c5-c6 יש לי גם פרפורים בלב עברתי אבלציה שהופסקה באמצא כי גילו שסרעפת ימין משותקת סובלת מקשיי הליכה בעיקר בעליה גם המתונה ביותר סובלת מקושי בנשימה כשנשכבת במיטה מה הסיכוי שסרעפת ימין תשתקם? עד מתי יש סיכוי כזה? המשך האבלציה תלוי בידיעה על מצב הסרעפת תודה מלכה

שלום קיבלתי את בקשתך אפשר לעזור ולשפר את יכולת הנשימתי צלצלי ל 052-4266499 דר גרוס

מלכה שלום צלצלי ואסביר לך מה אפשר לעשות 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי