קשיי נשימה ונימול ביד שמאל

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/02/2023 | 23:41 | מאת: Primo

ביומיים האחרונים סובל מקושי בנשימה ותחושה מוזרה ביד שמאל, לצערי אני לא נמצא בישראל וקצת פחות סומך על הרופאים כאן בקולומביה, חשוב לציין שכן ראיתי רופא בשעות הראשונות של ההרגשה הזו והוא אמר שהמדדים שלי תקינים ושהתחושה נובעת מסטרס ולחץ, האם יש צורך לקבל עוד חוות דעת או שאין סיבה להילחץ ממחלות לב ולסמוך על הרופא? ואם אכן מדובר בחרדה מה הטיפול המומלץ?

לדעתי כדאי שתקבל עוד חוות דעת ושתעשה צילום ריאות לאחר מכן אתה יכול לצלצל אלי דרך ווטסאפ ונרא כיצד אוכל לעזור 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי