טראכסטומיה ניתוח אתמול

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

16/01/2023 | 16:58 | מאת: יאלוש

שלום רב אתמול עברתי ניתוח פיום קנה ולצערי אני הצטערתי שעברתי אותו כי מה שהסבירו לי לא בדיוק נכון ובקשתי לחזור למצב הרגיל כלומר ביפאפ וחמצן הרופאים אמרו לי אין דבר כזה אני מדגישה הניתוח היה אתמול בוצע בשל שיתוק סרעפות דו צידי אני בחורה צעירה וכעת שולחים אותי למונשמים לפרק זמן קצר אבל בכול זאת אני רוצה להיגמל מה פיום קנה הזה מה עושים בבית חולים לא מוכנים שאני יעבור ניתוח נוסף בשביל להוציא את הפיום אני צריכה עזרה איני מדברת אז יכולה לכתוב תודה רבה

זה לא נכון שאי אפשר להוציא את הפיום קנה תלוי במצב הנשימה והבריאות כללי איפה את שוכבת ?

16/01/2023 | 18:46 | מאת: יאלוש

תל השומר אני רוצה להיגמל מיזה אפילו שרק אתמול עדו לי ניתוח

מנהל פורום שיקום נשימתי