שינה בחדר מלא תמונות וציורים

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

10/11/2022 | 13:38 | מאת: ארז

היי דוקטור, בחצי שנה האחרונה אני סובל מהרגשה יוםיומיתשל חנק ותחושת חוסר אוויר חוסר צלילות, עשיתי בדיקות לב וריאה ויצאו תקינות כל הסבדיקות חוץ מדום נשימה בינוני בשינה. אבל הרופא אמר שאין לזה קשר להרגשה. אני מתחיל ללמוד ואני עובר לגור אצל סבא וסבתא שגרים ליד האונברסיטה. החדר שאני אמור לעבור אליו משמש כמין ספרייה ומחסן לציורים של סבא שלי, דיברתי אאיתם והם אמרו שאפשר לפנות קצת כדי שיהיה מקום למיטה אבל לא יותר מזה. אז בתכלס החדר מורכב ממלא ציורים ותמונות וארון ספרים ענק פסנתר מיטה ושולחן. שמעתי שציורים וספרים פולטים מזהמים לאוויר אז רציתי לדעת אם זה יכול להיות מסוכן/לא בריא לישון בחדר או שלא אמורה להיות לזה השפעה? אגב יש לי גם של החדר תמונות אבל ראיתי שאפשר לשלוח פה ארק תמונה אחת אז זה לא נראלי רלוונטי, אם תרצה אשלח במקום אחר

אם אין אבק לא צריכה להיות בעיה אשמח שתיצור קשר ל 052-4266499 שאוכל לקבל יותר פרטים

מנהל פורום שיקום נשימתי