מודד פחמן בדם בן 25

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

13/02/2022 | 18:51 | מאת: איתי

היי דוקטור, יש לי בעיות נשימה כבר כמה חודשים, עשו לי בדיקת גזים וראו שיש לי פחמן גבוה בדם, אבל אמרו שבכמות שלא אמורה להפריע לאורך חיים, להשיג עוד בדיקה כזאת זה יהיה קשה, ולפי מה שהבנתי יש מכשיר כמו מד סטורציה רק לפחמן שנקרא co oximeter)אני יודע שהמכשיר אמור להעלות כמה אלפים אבל כסף זה ממש לא הבעיה שלי) רציתי לדעת האם אתה מכיר את המכשיר הזה, ואם אפשר לגלות רמות גבוהות של פחמן דרכו?

האם התכוונת ל דו תחמוצת הפחמן א יש לי מכשיר שמודד בצורה לא חודרנית ב. אתה יכול ליצור קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי