idiopathic fibrosing alveolitis

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

29/11/2021 | 16:41 | מאת: ברק

שלום דוקטור מה זה idiopathic fibrosing alveolitis והאם זה עוד שם למחלת idiopathic pulmonary fibrosis אם זה IPF האם אדם שלא התחיל טיפול תרופתי בנינדטניב או פריפרינדון ,ועשיו נמצא בהתלקחות מחלה[ אולי בגלל זיהום וירלי ]יש תועלת להתחיל טיפול זה ,והאם כדאי שאדם זה יאושפז בבית חולים שמנוסה בטיפול בחולים אלו או שבזמן החמרה אין הבדל ואין יתרון בבית חולים שמנוסה ב IPF תודה רבה

אם אתה מרגיש סביר ושומר על רמת סטורציה לא פחות מ 88 אין צורך לרוץ למיון כן אפשר להתחיל בטיפול שהמליצו לך אתה יכוןל ליצור קשר להבהרה ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי