חוסר אויר ושיעול יבש במאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

26/05/2020 | 11:55 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 49 ידועה עם קרטגנר וסיטוס אינברסוס בחצי שנה האחרונה במאמץ אין לי אוויר ומתחילה להשתעל עשיתי תיפקודי ריאות שיצא תקין עשיתי אקו לב רגיל יצא תקין הפנו אותי לסיטי ריאות מחכה לתור .בימים האחרונים זה ממש מחמיר במקלחת בניקיון הבית בהליכה לעבודה בסהכ 10 דק הליכה אני לא מפסיקה להשתעל והיו לי יומיים שהתעוררתי מהרגשת מחנק ושיעול יבש במשך שעות הרופאים אומרים שאין לי כלום אז מה יכולה להיות הבעיה ?? זה מתסכל ממש אשמח לעזרה תודה ויום טוב

לאתי שלום אשמח שנדבר כדי לרדת לעומק הבעיה צלצלי ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי