קשיי נשימה בכניסת אוויר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

04/06/2019 | 18:38 | מאת: אור מ

שלום לך אני בחור בן 43 לפני כחודש התחיל לי בעיה בהכנסת אוויר לריאות היתי פעמים במיון עשיתי צילום ריאות ואת כל בדיקות הדם האפשריות פעמיים ולא מצאו כלום אני מתוסכל מזה אציין כי עישנתי 20 שנה והפסקתי לגמרי איך שהבעיה צצה הבנתי שיש מחלה בשם פרביוזיס ריאות שזה צלקת בריאה שמחמירה לאיטה רציתי לדעת אם בדיקות הדם שעשיתי אמורות לזהות אפשרות כזו אודה לך אם תפתרי לי את התעלומה

כבר ציקשרעו טלפונית

05/05/2020 | 21:54 | מאת: חוה

גם לי יש קושי בהכנסת אוויר מאז שחליתי אם הריאות שלי ליפני 6 שנים(עשו צילום ריאות לאחר הבראה ולא מצאו כלום) ורציתי לישאול מה הם הגורמים לסימפטומים? והאם יתכן שזה גם סתם היחלשות של שרירי נשימה או הרגל לקוי בדרך הנשימתית? תודה

מנהל פורום שיקום נשימתי